Find os på Facebook

Hvordan virker det?

signupIcon.png1

Tilmeld dig gratis og giv os nogle grundlæggenede oplysninger om dig selv.

Derved kan vi sende dig de spørgeskemaer der matcher til dig og samtidig hjælper det os til at sikre en høj troværdighed i de besvarelser vi får.
emailIcon.png

2

Modtag en email med en invitation til at besvare et spørgeskema.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage emails med invitationer til at deltage i undersøgelser. Vi vil til tider foretage en yderligere udvælgelse i starten af skemaet. I nogle tilfælde vil du, efter at have besvaret nogle få spørgsmål, få besked om at du desværre ikke passer ind i målgruppen til den pågældende undersøgelse. Undersøgelsen afbrydes herefter automatisk og du er desværre ikke kvalificeret til at modtage betaling for den undersøgelse. 

moneyIcon.png

3

Tjen penge for de spørgeskemaer du fuldfører og for at dele din mening.

Vi værdsætter den tid og energi du bruger på at dele din mening med os. Derfor vil du din betaling afhænge af, hvor lang undersøgelsen er. Naturligvis giver en længere undersøgelse en større betaling (beløbet varierer, men er typisk mellem kr. 5,- og kr. 25,-).

 


 

paypalIcon.png

4

Optjen penge og overfør dem til din egen Paypal konto eller få et Supergavekort.

Du kan overføre dine penge til din Paypal konto, hver gang du har optjent kr. 80,-. Paypal er en elektronisk pung, der giver dig mulighed for at overføre penge direkte til din bankkonto, eller til at betale for køb på andre internetsider. Bemærk at der er et gebyr på 2 % for at overføre pengene til Paypal. Det er gratis at overføre pengene videre til en dansk bankkonto.
For at lære mere om Paypal, eller for at oprette din egen konto, tryk her.

Du har også mulighed for at få konverteret dine optjente penge til Supergavekort fra www.gavekortet.dk. Dette kan du gøre gratis, hver gang du har optjent kr. 100,-. Gavekortet udstedes elektronisk og sendes til dig på email, hvorefter du kan bruge det i alle de butikker, der er med i ordningen.


 

cancelIcon.png

5

Du kan altid opsige dit medlemsskab uden gebyr eller forpligtelser.

Hvis du på noget tidspunkt ønsker at opsige dit medlemsskab, skal du blot fortælle os det. Herefter fjerner vi dine oplysninger fra vort system. Og vi vil stadigvæk være taknemmelige for den tid du har brugt på at hjælpe os.