Find os på Facebook

Hvordan tjener jeg penge?

Det kan være du undrer dig over, hvordan du kan tjene penge ved at besvare spørgeskemaer hjemmefra eller hvor det nu passer dig. Derfor vil vi forklare dig lidt mere om vores koncept og hvordan det virker.

Kid playing in boxFor analyseselskaber og forskere er det altafgørende, at de kan indsamle pålidelige svar på spørgsmål til deres undersøgelser.

Vi har derfor specialiseret os i at skabe et dansk brugerpanel med en bred sammensætning af danskere i alle aldre og fordelt over hele landet.

Når analyseselskaberne og forskerne har et spørgeskema, så bliver hver bruger udvalgt baseret på de personlige oplysninger og profilspørgsmål, man har oplyst. På den måde har selskaberne og forskerne mulighed for at målrette deres undersøgelser til præcis de profiler, som de har brug for.

Idet svarene er pålidelige og brugbare vil selskaberne gerne betale penge for at få svar de kan bruge. Derfor kan du også tjene penge, når du udfylder spørgeskemaer for dem.

Vi fungerer som bindeled mellem dig og selskaberne. På den måde sikrer vi dit privatliv og dine personlige oplysninger og kan samtidig højne kvaliteten på de undersøgelser du får. Samtidig giver det dig mulighed for at tjene lidt ekstra lommepenge - og samtidig hjælpe selskaber og forskere med at få svar på deres spørgsmål.