Find os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på nogle af de mest spurgte spørgsmål nedenfor. Hvis ikke du finder svar på DIT spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan virker det?

Hvor mange spørgeskemaer får jeg?

Antallet af spørgeskemaer, der bliver tilsendt vil variere fra person til person. Der er ikke nogen fast grænse, men erfaringsmæssigt modtager de fleste mellem 3 og 10 undersøgelser om måneden. Det afhænger af, hvor mange undersøgelser der bliver foretaget, og hvor mange af dem, hvor man passer ind i målgruppen.

For at forøge antallet af spørgeskemaer, er det en fordel at logge ind på sin profil og udfylde de ekstra spørgsmål om en selv. Jo flere spørgsmål du besvarer, jo større mulighed har du for at blive udvalgt til de undersøgelser, som virksomhederne bestiller.

Hvor meget kan jeg tjene?

Din indtjening afhænger af, hvor mange spørgeskemaer du udfylder. For hvert spørgeskema du fuldfører, modtager du betaling på din konto hos Survee.

Betalingen for et spørgeskema afhænger af, hvor lang tid undersøgelsen tager at udfylde. Typisk vil du blive betalt mellem 5 - 25 kroner per undersøgelse.

Der er ingen fast øvre grænse for, hvor mange spørgeskemaer du kan udfylde, men erfaringsmæssigt skal du forvente at modtage 3-10 spørgeskemaer i løbet af en måned.

Registrering

Hvordan bliver jeg medlem?

For at blive medlem skal du blot udfylde vores tilmeldingsskema:

Tilmeld dig nu

Du skal angive nogle få personlige oplysninger, blandt andet din email adresse. Når du er oprettet som bruger vil du automatisk få tilsendt spørgeskemaer via email som du kan besvare. For hver fuldført undersøgelse modtager du betaling.

Vi deler naturligvis aldrig dine personlige oplysninger med andre. Du kan læse mere om vores sikring af dit privatliv

Er det gratis?

Ja, du vil aldrig blive bedt om nogen former for betaling - tværtimod, så er det DIG, der bliver betalt for at svare på vores spørgeskemaer.

Hvad med mine personlige oplysninger?

Survee og CINT videregiver aldrig dine personlige oplysninger. De undersøgelser du besvarer vil aldrig indeholde dine personlige oplysninger. Analyseinstitutterne vil kun modtage de samlede besvarelser i anonymiseret form.

Du kan læse mere om vores retningslinjer for beskyttelse af dit privatliv.

Min konto og min brugerprofil

Hvordan kommer jeg igang?

Efter at have oprettet en profil og aktiveret den via din velkomst email kan du logge ind på din personlige brugerprofil.

Første gang du logger ind, vil du blive bedt om at udfylde nogle enkelte supplerende spørgsmål omkring dig selv. Vi bruger spørgsmålene til bedre at kunne sende dig de mest aktuelle spørgeskemaer til dig.

I din profil kan du ligeledes vælge, hvordan du ønsker at få udbetalt din indtjening, ligesom du kan udfylde ekstra supplerende spørgsmål. Disse spørgsmål bruges ligeledes til bedre at kunne udvælge dig til de rigtige undersøgelser.

Endelig kan du se, hvilke undersøgelser du er inviteret til at deltage i, men endnu ikke har besvaret.

Hvordan skifter jeg min adgangskode?

Du kan ændre din adgangskode via din Medlemsside. Vælg "Skift adgangskode" for at angive en ny adgangskode.

Har du glemt din adgangskode kan du via samme side få tilsendt en ny til din email adresse.

Hvordan skifter jeg min email adresse?

Du kan ændre din email adresse via din Medlemsside. Klik på pilen ud for din email adresse for at ændre den.

Hvordan afslutter jeg mit medlemsskab?

Du kan afslutte dit medlemsskab via din Medlemsside. Vælg "Luk konto" i nederste højre hjørne.

Udbetaling af optjente penge

Hvilke måder for udbetaling er der?

Du kan få udbetalt dine optjente penge på flere forskellige måder:

PayPal

Hver gang du har optjent 80 kroner, kan du få overført pengene til din konto hos PayPal. Det koster 2% i gebyr. Fra PayPal kan du enten overføre pengene gratis til din bankkonto, eller du kan bruge pengene i en af de mange webshops, der tilbyder betaling via PayPal.

Supergavekort

Hver gang du har optjent mindst 100 kroner, kan du veksle dine penge til et Supergavekort fra gavekortet.dk. Gavekortet sendes til dig via email og er uden gebyr. Bemærk at det kan tage op til en måned før du modtager gavekortet.

Amnesty

Hver gang du har optjent 40 kroner, kan du vælge at donere din indtjening til Amnesty International

Amnesty International er en verdensomspændende organisation som arbejder for menneskerettigheder. Arbejdet baseres på omhyggelige undersøgelser om brud på disse rettigheder og internationale konventioner som regulerer rettighederne. Organisationen er uafhængig af alle regeringer, politiske ideologier, økonomiske interesser og religioner

WWF Verdensnaturfonden

Hver gang du har optjent 40 kroner, kan du vælge at donere din indtjening til WWF Verdensnaturfonden.

WWF Verdensnaturfonden er en helt uafhængig og partipolitisk neutral naturbevaringsorganisation. Organisationen har til formål, at gennemføre både akutte som langsigtede foranstaltninger, for at bevare truede plante- og dyrearter eller disses levesteder.