Find os på Facebook

Privatliv

Dit privatliv er vigtigt for os. Vi beskytter og respekterer dit privatliv og dine private oplysninger.

For at sikre dig bedst muligt og samtidig give dig spørgeskemaer af højest mulig kvalitet, har vi indgået et samarbejde med CINT, der er etableret i over 50 lande og har over 7 millioner paneldeltagere over hele verden.

Du er mere end velkommen til at gennemse hele vores privatlivspolitik, men i korte træk:

Vi vil aldrig sælge, bortgive eller på anden vis videregive dine personlige oplysninger til eksterne virksomheder, uden dit samtykke.

De eneste undtagelser er nævnt nedenfor.

Skema besvarelser: Dine svar i spørgeundersøgelser er kombineret med svarene fra andre og tabuleres kun samlet. Vi deler kun ikke-identificerbare og samlede data med vores klienter. Alle de svar, som du har afgivet i spørgeundersøgelser bliver og forbliver behandlet særdeles fortroligt.

Salg af virksomhed:  Vi videregiver muligvis informationer om dig som et aktiv i forbindelse med fusion eller salg (herunder overførsler foretaget som en del af insolvens- eller konkursprocedurer) af hele eller dele af vores virksomhed eller som et led i en virksomhedsmæssig omstrukturering eller anden ændring af virksomhedens styring.

Juridisk:  Vi og vores serviceleverandører kan videregive dine personoplysninger i forbindelse med en ransagningskendelse eller anden retsgyldig kendelse eller til en undersøgelseskommite, hvis der foreligger aftalebrud eller lovovertrædelser eller andre forhold, der er foreskrevet ved lov. Vi kan også videregive dine personloplysninger som et led i at inddrive eventuel gæld til os eller i andre tilfælde, hvor det er nødvendigt, for at et retskrav kan fastslås, gøres gældende eller forsvares.

Privatlivspolitik

Læs hele vores privatlivspolitik